![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Усім привіт! Думаю поділитися одним місцем, може комусь із вас знадобиться. Останні місяці відчув, що сон не йде, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, наче й не спав. Думав на стрес, на погоду, а жінка каже: "Треба оновити постільну білизну на якісну, а не цю синтетику з розпродажу". І тут я заліз в мережу.
Чесно кажучи, вважав, що вибір постільної білизни - це лише "подобається колір чи ні". Виявилось, ціла наука. І бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих назвах плавав, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com. Люди, це просто джерело знань! Я провів на годину. У них все як в енциклопедії: по поличках розкладені усі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є таблиця з порівнянням щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500. З несподіваного особисто дізнався: - Виявляється, що, наші та євро розміри суттєво різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний». - Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це жах, а сатин насправді охолоджує, бо в цієї тканини структура особливе. - На сайті написано, як прати, щоб колір не полиняв після кількох прань. Це прям в точку для всіх, у кого пралка працює цілодобово. У підсумку вирішив придбати на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримав своїх). Поки політ нормальний — спимо як убитий, тканина приємна до тіла, не збивається й не електризується. Тому, якщо ти, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в що варто вникати, щиро раджу зазирнути огляд на тому сайті. Це дійсно зберігає і час, і гроші на вибір та рятує від придбання неякісної речі. Усім здорового сну!! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|