احمد عامر  

العودة   احمد عامر > القسم الرئيسي > المنتدى الرئيسي
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

أدوات الموضوع إبحث في الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 03-16-2026, 11:07 AM
Luciustup Luciustup غير متواجد حالياً
عضو جديد

افتراضي чому я тепер обираю тільки куртки з капюшоном

Колись давно я не розуміла, навіщо взагалі капюшони на верхньому одязі. Він тільки створював дискомфорт, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — є безліч інших способів захистити голову. Я надавала перевагу елегантним варіантам без капюшона, здавалося, що це набагато елегантніше.

Один випадок кардинально змінив мою думку. Я опинилася під проливним дощем за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з мокрою шапкою, яка не зігрівала. Довелося добру годину чекати під дахом зупинки. Відчуваючи, як краплини стікають за комір я з заздрістю дивилася на перехожих, які спокійно рухалися далі, захищені капюшоном.

Вже на ранок я активно моніторила сайт з капюшоном. Переглянула безліч варіантів, поки не побачила куртку своєї мрії — сучасну, якісну і надзвичайно зручну. Якби я знала, що вибір буде таким приємним, то не морочилася б із парасолькою. До речі, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які точно сподобалися б мені тоді.

Відтоді моя куртка з капюшоном — улюблений елемент верхнього одягу. Він виручає щодня і навіть від несподіваної спеки. І я не розумію, як могла раніше недооцінювати такий корисний елемент.