احمد عامر  

Go Back   احمد عامر > القسم الرئيسي > المنتدى الرئيسي

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2026, 09:00 AM
Geliokip Geliokip is offline
عضو جديد

Default портал, де розказують про все на світі

Вирішив подивитися на сайт Gelios — перевірити, що за портал із такою промовистою назвою. Адреса проста: gelios.ua. І з першого погляду стало ясно, що це не ще один пересічний сайт, а справжня скарбниця відповідей на цілком конкретні, подекуди дивні, але актуальні для багатьох теми.

Ресурс цілком сфокусований на темі "Чому?" — і це його головна родзинка. Тут є публікації про все, що ми бачимо довкола: починаючи від будови тіла до звичок звірів і навіть технічних дрібниць. Наприклад, я одразу знайшов пояснення, чому соски реагують на дотик, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому виникає печіння у піхві, чому мутніють білки очей, чому виникає біль у потилиці, чому тварини змінюють території та також чому не працюють навушники.

Особисто мене найбільше привабив матеріал про те, чому мутніють білки очей — дуже корисна інформація, що знадобиться багатьом. Також запам'яталася стаття про вміст заліза в їжі: відтепер мені відомо, що яловича печінка — чемпіон. Цікава тема — чому болять соски при дотику: подібне рідко описують, а проблема доволі поширена.

Формат сайту простий і зручний: кожна стаття відповідає на конкретне запитання. Без води, конкретика, чому так і що робити. І спектр питань дуже широкий — починаючи з медицини до спорту, техніки та біології.

Корисний ресурс, що його додам до обраного. Бо життя постійно підкидає запитання, на які кортить знайти просте пояснення.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules