![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Усім привіт! Думаю поділитися одним місцем, можливо кому буде корисно. Останні місяці відчув, що сон не йде, часто прокидаюся, а вранці почуваюся, ніби вагони розвантажував. Списував на нерви, на погоду, а дівчина видала: "Давай поміняти постіль на нормальну, а не оте страхіття з розпродажу". І отут я поліз в інтернет.
Зізнаюсь, вважав, що підбір постільної білизни - це тільки "гарний малюнок чи ні". Аж ні, ціла історія. І і бязь, ранфорс, сатин... А я в таких назвах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com. Друзі, оце криниця знань! Я завис десь годину. Там прямо як в довіднику: по поличках розписані всі тканини, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є таблиця з порівнянням щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримає матеріал. Дуже допомогло в'їхати, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500. Що я для себе відкрив для себе зрозумів: - Виявляється, що, українські та євро розміри трохи відрізняються, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не тупо довіряти ярлику «євро». - Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це жах, а якісний сатин дійсно дихає, тому що в цієї тканини структура специфічна. - На сайті є поради, як правильно прати, щоб колір не зліз після кількох прань. Болісна тема для нас, у кого пралка працює без вихідних. В результаті вирішив придбати на пробу сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримав українське). Наразі все добре — сплю як убитий, білизна дуже приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом. Загалом, якщо ви, як і автор, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в що варто вникати, щиро рекомендую зазирнути огляд на тому сайті. Реально зберігає нерви на вибір та рятує від покупки неякісної речі. Усім міцного сну! |
![]() |
|
|