احمد عامر  

العودة   احمد عامر > القسم الرئيسي > المنتدى الرئيسي
التسجيل التعليمـــات المجموعات التقويم مشاركات اليوم البحث

أدوات الموضوع إبحث في الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 03-16-2026, 03:46 PM
Justinkat Justinkat غير متواجد حالياً
عضو جديد

افتراضي мій досвід запікання курки

Зізнаюся чесно, спочатку я ставилася з побоюванням до цієї страви. Мені здавалося, що це дуже складно: то м'ясо вийде сухим, то шкірка підгорить, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я готувала тільки шматочки на сковорідці — менше ризику зіпсувати продукти.

Усе змінилося, коли прийшли близькі без попередження, а в холодильнику лежала курочка, яку планували на завтра. Почала згадувати кулінарні уроки мами, які читала в інтернеті. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, вивчила, за якої температури запікати, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як не прогаяти момент готовності.

Найсильніше переживала через те, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли дістала золотисту, ароматну курку з золотистим кольором, відчула полегшення і гордість! Вона була бездоганною зсередини, рівномірно запеченою і надзвичайно апетитною. Компанія була щасливою, а я більше не боялася експериментувати.

Зверніть увагу, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — моя улюблена страва для гостей, яку я частую гостей і балую домашніх. І найзручніше, що основний процес відбувається без моєї участі, поки духовка працює замість мене.